We hebben een zeer afwisselend programma en kunnen ingezet worden voor bijna elke gelegenheid. Zo hebben we gespeeld tussen beroeps musici voor ARAMIS.

We verzorgden kerstconcerten tijdens kerstmarkten en andere vieringen. Ook in kerken (bv de St Jan)

Er zijn optredens verzorgd voor bv. De Waroubi; stadsfeesten; Willemstad; St.Josephkerk kerstavond; Bibliotheek (tegenwoordig Parrotia genoemd); verzorgingstehuizen: de Bloemschevaert, De Brink, De Vlegter (S.t Willibrord), De Blomhof (Standaardbuiten), De Zellebergen (Oudenbosch), Wieckendael, St. Elisabeth (Etten-Leur); Geldermalsen; Sterrebos; 't GON.; Ned. Hervormde Kerk; Raadskelder, Iris in 't Gertrudis; Kiekenhoeve (Essen); openingen van Politiegebouw, een autobedrijf, samen met 't Ellufde, de Valley Sound, IQ, bij afscheidsreceptie's van leraren op 't Gertrudis en nog veel meer.

P roos TT                 Onderwerp: opening parrotia

Hoi Karin,
Ik wilde jou en jullie bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor jullie optreden tijdens de opening. Jullie waren de eerste muzikale act en de feeststemming zat er vanaf dat moment meteen goed in! Ik heb verder ook alleen maar positieve reacties gehoord dus ik ben gewoon dik tevreden over het hele weekend.
En volgens mij zag ik je nog ergens in de middag in de buurt van de bar dus ik neem aan dat je het ook goed naar je zin hebt gehad. Kortom, harstikke bedankt en laten we vooral contact houden om in de toekomst misschien nog eens iets voor elkaar te kunnen betekenen.
Groeten,
Bas Hüsstege

Bezoek ons ook op:
Oktober 19
Referenties